Kategóriák

Xylit, nyírfacukor 500 g

Xylit, nyírfacukor 500 g Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 367
Elérhetőség: 20 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: ANDIÓ
Leírás és Paraméterek

Miért nem jó a fehércukor?

Nagyon egészségtelen: savasít, hizlal és a szervezet számára értéktelen. Rengeteg betegség és tünet eredeztethető a túlzott cukorfogyasztásból, gondolok itt elsősorban a cukorbetegségre, de a migrén, a reuma, a savtúltengés, a depresszió, a candida gomba és a cellulitisz is többek között ennek köszönhető.

Miért jobb a nyírfacukor?

Az Andió nyírfacukor kizárólag fa alapanyagból és Finnországban készült. Sok esetben gazdasági okokból kukoricaháncsból készítik a nyírfacukrot, bizonytalan élelmiszeripari ellenőrzés alatt álló országokból.  Érdemes ezért körültekintően vásárolni. Az Andió nyírfacukor teljesen megbízható, hiszen :

- 100%-ban fa alapanyagú,

- 100%ban természetes, adalékanyagmentes,

- laktóz, gluténmentes,

- 7-es glikémiás index.

- nem vált ki inzulinválaszt a szervezetből,

- 40%-kal kevesebb kalóriát és 75%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaz mint a kristálycukor, étvágycsökkentő hatású.

Felhasználási lehetősége: gyakorlatilag ugyanúgy használhatod, mint a megszokott kristálycukrot:

- süteménybe, befőzéshez

- főzéshez, italokhoz

- nem jó: élesztővel készült tészták készítéséhez

Kiknek ajánlott a nyírfacukor (xylit)?

- akik az egészségüket meg akarják óvni,
- paleolit táplálkozás követőinek,
- fogszuvasodás ellen,
- cukorbetegeknek,
- ÖSSZEFOGLALVA MINDENKINEK.

Nem tartalmaz tartósítószert, allergén anyagokat. Laktóz és gluténmentes.

Szájhigiéniát nagyban javítja a sima cukorhoz képest, mert egyes baktériumok nem tudják lebontani.

Az Andió boltban kapható nyírfacukor finnországi készítésű, fa alapanyagú (szemben az Európában már elterjedt kínai eredetű kukoricaháncs alapú xylittel).

Candida diéta esetén is beilleszthető az étrendbe

A xylitnek ugyanolyan édesítő ereje van mint a cukornak. Nincs mellékíze, mint pl. a sztíviának. Tapasztalatom szerint sokkal kevesebb kell belőle mint a fehércukorból, a családunk imádja a vele készült gyümölcsturmixokat, sütiket...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100% fa alapanyagú
laktóz,gluténmentes
7-es glikémiás index
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók