Vásárlási feltételek

Vásárlás

Vásárlási szándéka esetén a vásárolni kívánt mennyiség megadását követően az adott termék mellett elhelyezett „Kosárba” gomb megnyomásával kezdheti meg a vásárlást. A kosara tartalmát, illetve az Ön által fizetendő vételárat a „Kosár” menüpontra lépve nézheti meg. Ezen menüpontba lépve szabadon módosíthatja, törölheti kosara tartalmát. Ha Ön regisztrált felhasználónk, és csak később kíván vásárolni, a kosara tartalmát el is mentheti, ehhez azonban be kell lépnie a rendszerbe.

Vásárlását a „Megrendelés” gomb megnyomásával fejezheti be, a vásárláshoz azonban már saját neve alatt be kell lépnie a webáruházba. A belépés elektronikus levélcíme és jelszava megadásával, regisztrált felhasználóinknak lehetséges a „Belépés” menüpontban. A megrendelés a fizetési mód kiválasztásával folytatódik. Ezt követően, a „Tovább” gombra kattintva a megrendelése minden fontos adatát valamint a számlainformációkat közli Önnel a rendszer, amelyet ellenőrzés után véglegesíthet, és ezzel leadhatja rendelését, megteheti vásárlási ajánlatát.

Természetesen a vásárlási folyamat bármely fázisában lehetősége van arra, hogy az egyes előző menüpontokra visszalépjen, vagy vásárlását megszakítsa.

 

Megrendelését a regisztrációkor megadott elektronikus levélcímen igazoljuk vissza, a megrendelése a visszaigazolással válik elfogadottá.

Visszaigazolt megrendelését általában a visszaigazolás napját követő munkanapon, de legkésőbb a visszaigazolás napjától számított legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítjük. Amennyiben a megrendelés teljesítésére a fenti határidőben rajtunk kívül álló okból (ideiglenes készlethiány a nagykereskedőnél) nincs lehetőség, úgy erről, illetve a szállítás várható határidejéről soron kívül, elektronikus levélben és/vagy telefonon értesítjük. Ha a későbbi kiszállításra tekintettel a vásárlási szándéka már nem áll fenn, lehetősége van a megrendeléstől történő elállásra, ebben az esetben a teljes vételárat visszafizetjük Önnek.

A megrendelt termékek szállításra való átadásáról elektronikus levélben értesítést küldünk, a csomagot várhatóan az értesítés másnapján kapja kézhez.

Ha vásárlásához regisztrálni szeretne, navigáljon a „Regisztráció” menüpontba, ahol személyes adatai- és adatkezelési hozzájárulás-, valamint titkos, egyedi jelszava megadása mellett válhat vásárlónkká. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, ingyenes.

A regisztrációval vagy a megrendelése elküldésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Aqua Magic System Kft a honlapon megtalálható adatkezelési nyilatkozat szerint kezelje.

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az „Elfelejtettem a jelszavam” menüpontban, a regisztrációkor megadott elektronikus levélcíme megadásával kérhet új jelszót, amelyet a megadott címre küldünk meg Önnek.

A VitaminKínálat.hu Webáruházból a „Kilépés” gomb használatával léphet ki.

Lényeges szerződési feltételek

A megrendelése visszaigazolásával Ön és a Aqua Magic System Kft között távollévők között megkötött adásvételi szerződés jön létre. Ezen elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető.

A szerződés nyelve a magyar.

A webáruházban értékesített termékek eredete igazolt, lejárati idejük nem rövidebb mint 3 hónap.

A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. A vásárlásai során az Ön által a megrendelés véglegesítését megelőzően ellenőrzött és általunk visszaigazolt vételárat és szállítási költséget kell kifizetnie, egyéb fizetési kötelezettsége nem keletkezik, semmilyem más díjat nem számítunk fel.

Jogviszonyunkra egyebekben az 1959. évi IV. Törvény (Ptk.), a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet, valamint az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII. 29.) Korm. Rendelet rendelkezései alkalmazandók.

Lehetőség az elállásra

Amennyiben Ön a megrendelése visszaigazolását követően meggondolja magát, a megkötött szerződéstől elállhat, azaz a szerződést a megkötés napjára visszamenő hatállyal megszüntetheti. Az elállásra az áru átvételét követő 15 napon belül van lehetősége, írásbeli nyilatkozattal, illetve – ha a megrendelést már kézbesítették Önnek – a megrendelt áru visszaküldésével egyidejűleg. Az áru visszaküldésének költségei Önt terhelik.

Figyelem:

Elállás esetén a megrendelt árut (így különösen tápszert, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású terméket, étrend-kiegészítőt vagy kozmetikumot) csak bontatlan csomagolásban vesszük vissza.

Elállását nem kell megindokolnia. 

Elállási nyilatkozatát és az árut az alábbi címre küldheti:

e-mail: kapcsolat@vitaminkinalat.hu

Posta: 9094 Tápszentmiklós Fő u. 38

Elállása esetén a Aqua Magic System Kft. az Ön által fizetett vételárat legkésőbb az áru visszaérkezését és az elállási nyilatkozat beérkezését követő 30 napon belül visszafizeti. A visszafizetendő vételárból levonás nem történik, Önnel szemben semmilyen költséget nem érvényesítünk.

Reklamáció, panaszkezelés

Amennyiben nem a megrendelt terméket kapta meg, vagy elégedetlen az átvett áru minőségével, mert az hibás, panaszát, kifogását, reklamációját az alábbi elérhetőségeinket közölheti:

e-mail: kapcsolat@vitaminkinalat.hu

Posta: 9094 Tápszentmiklós Fő u. 38

Telefon: 30/551-6367

Panasz esetén a gyógyszertár bármelyik expediálásra (vevőkiszolgálásra) jogosult munkatársához fordulhat, készséggel segítünk Önnek. A webáruházunkban történt vásárlásoknál ugyanazok a szavatossági jogok illetik meg Önt, mint a bolti vásárlásnál.  Ha nem a megfelelő árut szállítottuk az árut természetesen visszavesszük, az kifizetett vételár Önnek visszajár.

Figyelem:

Előfordulhat, hogy az egyes termékek mellett feltüntetett fényképfelvételen nem a megrendelt termék látszik, ebben az esetben külön is jelezzük, hogy a kép csak illusztráció. Előfordulhat az is, hogy egy termék csomagolása a webáruház tartalmának frissítését megelőzően megváltozik, és Ön ugyanazt a terméket más csomagolásban kapja meg. Ezen esetekben panaszát nem áll módunkban orvosolni, mert ez nem hibás teljesítés.

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók