Kategóriák

Tom légmosó

Tom légmosó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
129.000 Ft (101.575 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 385
Elérhetőség: 20 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Stadler Form
Leírás és Paraméterek

A Stadler Form Tom légmosó a párásítást, légtisztítást 22 tárcsával végzi. A lassan forgó nedves tárcsák között szívja át a szoba levegőjét, ahol a víz elpárolog, az apró szálló szöszök és porszemcsék pedig rátapadnak a tárcsákra. A tárcsákról minden fordulattal a vízbe mosódik a szennyeződés. A speciális tárcsakiképzésnek köszönhetően a vízből csak egy leheletnyi vízfilm tapad a tárcsákra, a vízben lebegő szennyeződések nem. A készülék rendelkezik aroma párologtatására alkalmas fiókkal is, amivel kiválóan alkalmas aroma terápiára.

A Stadler Form Tom az egyetlen légmosó készülék a piacon, amely a nedvesítő tárcsákon kívül tartalmaz még 2 darab mosható (nem kell cserélni) előszűrőt, a legnagyobb porszemek és hajszálak felfogásához, így azok már nem jutnak be a nedvesítő tárcsákhoz.

Üzemeltetés

A Stadler Form Tom egyedülálló módon rendelkezik öntisztító (clean) üzemmóddal. Ebben az üzemmódban a ventilátor nem forog, csak a nedvesítő tárcsák. Ezáltal nem kell rendszeresen szétszedni a tárcsákat a karbantartáshoz, elég ha ecetes oldattal, vagy vízkőoldós oldattal feltöltjük a tálcát és a "clean" programon elindítjuk az öntisztítás funkciót.

Mivel nincsen benne cserélendő szűrőbetét, ezért az üzemeltetése nem jelent plussz költséget. A víz elpárologtatásával a párásító rendszer vízkövesedik. Az Aquarius nedvesítő tárcsáiról a vízkő 20%-os ecettel egyszerűen eltávolítható.

Higiénia

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását.

A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánlott maximális szobaméret 65 m2 / 160 m3
Párásító kapacitás 480 g/h
Víztartály térfogata 6 liter
Zajszint 29,5dB
Hálózati feszültség 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény 19W
Méretek 380 x 460 x 225 mm
Súly 8.8 kg
Szín fehér
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók