Kategóriák

Superman - Férfi rovat

Meghajtottuk a leggyorsabb Audit 610 lóerő, 330 km/órás végsebesség. A legerősebb és leggyorsabb Audi. Az R8 tökéletes hétköznapi autó, hétvégén viszont a versenypályán gyűjti a skalpokat.
Három hónap kell a férfiaknak gyermeknemzés előtt

Újabb kutatás erősítette meg, hogy a fogantatás sikerében, illetve a magzat egészséges fejlődésében nemcsak az anya, hanem az apa étrendje és életmódja is meghatározó szerepet játszik. Hogyan kell a leendő apának felkészülnie a fogantatásra?

A TÖKÉLETES BOROTVÁLKOZÁS ALAPSZABÁLYAI:

A tökéletes borotválkozás titka

Szexuális étvágy és a vitaminok

Az, hogy mit eszel, nagyban befolyásolja a szerelmi teljesítő-képességedet. Ez egy éhes ember útmutatója, melyből meg-tudhatod, hogyan lehet az étkezésből előjáték... Alap esetben ki gondolkozna azon, hogy kapcsolat van a vitaminok és a szex között?
Pedig a tudományos kutatások bizonyítják az összfüggéseket.
Nyilvánvaló, hogy ha megeszel 3 narancsot ami tele van C-vitaminnal, akkor nem kell egyből lehűtened magad. De vannak olyan vitaminok amik tényleg tekinthetők aljzószernek.

Potencia növelő növények,vitaminok

Kedves Barátom, ha egészséges vagy,  akkor is ajánlom az alábbiakat.

Tudd meg, hogyan növelheted meg az orgazmusod időtartamát, az erekciód erejét, az életképes spermiumok mennyiségét, és nem utolsósorban a potenciaképességedet.! 
És ha még csak ennyi lenne...!

Stressz csökkentése

Mindenkinek ismerős az a hirtelen energialökés, amit akkor érzékelünk, amikor megijedünk vagy valamilyen fizikai veszélyben találjuk magunkat – a szívverés és lélegzetvétel üteme hirtelen felgyorsul, hogy több oxigén jusson az izmokba, amelyek azonnali energialökést kapnak a szervezetben végbemenő különböző reakcióknak köszönhetően. Érzékszerveink hirtelen feszültté válnak és remegést vagy izzadást tapasztalhatunk.

 

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók