Kategóriák

Serpenyős zöldséges csirke

Serpenyős zöldséges csirke

Hozzávalók: (2 személyre)
20-25 dkg csirkemell
1 nagy, vagy 2 normál méretű sárgarépa
1 pritaminpaprika
1 nagy hagyma
2 evőkanál mungóbabcsíra (vagy bármilyen csíra)
1 konzerv kukorica fele
kb. 1 ek worchester szósz
só, bors
1-2 ek kacsazsír

A csirkemellet apró kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük worchester szósszal.
Serpenyőben egy evőkanál kacsazsírt hevítünk, és megpirítjuk a húst. Amíg a hús sül, lereszeljük a répát, vastagabb szeletekre vágjuk a hagymát, és a pritaminpaprikát.
Ha a hús átsült kiszedjük, és a helyére tesszük a zöldségeket. Ha szükséges, még egy kis kacsazsír teszünk hozzá. Amikor a zöldségek már roppanósra sültek, hozzáadjuk a csírát és a kukoricát. Sózzuk, borsozzuk és visszatesszük a húsdarabokat is. Jól átforrósítjuk az egészet, és azonnal tálaljuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Receptek
Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók