Jack ultrahangos párásító

Jack ultrahangos párásító Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
65.000 Ft (51.181 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 379
Elérhetőség: 20 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Stadler Form
Leírás és Paraméterek

A Stadler Form Jack Ultrahangos hidegpárásító a vízporlasztás elvén működik, a víz mikroszkopikus cseppekre porlasztása után párát fúj ki. Ez a köd szinte azonnal eloszlik a szobában. A párásító a beépített, cserélhető vízlágyító patronnak köszönhetően csapvízzel is működtethető anélkül, hogy fehér por (vízkőmaradványok) jelenne meg a bútorokon. Az érintőkijelzőn nyomon követhető a készülék működése, valamint egyszerűen elérhető az összes funkció. Az ultrahang technológia mindig pontosan akkora cseppekre porlasztja el a vizet, hogy a cseppecskék lebegjenek a levegőben (1-5 mikron, 1000 mikron = 1 milliméter).

Párásítás-erősség szabályzóval is rendelkezik (3 fokozat), amivel a kívánt páraszint beállítható. Használatuk bizonyos légzőszervi megbetegedéseknél kifejezetten ajánlott. Az előmelegítés funkció bekapcsolásakor az elporlasztandó vizet 80 Co-ra felmelegíti, így a kifújt pára még higiénikusabb és kellemesen langyos lesz.

A többfunkciós érintő gombos kijelző mutatja a használattal kapcsolatos összes paramétert: a mért és a kívánt páratartalmat, a víztartály állapotát, az előmelegítést. A Stadler Form Jack Ultrahangos Párásító készülék beépített páraszint szabályzója (higrosztát) lekapcsolja a készüléket, ha elérte a kívánt pára tartalmat, majd ha csökken a páraszint akkor bekapcsol a készülék. Ha elfogyott a víz a készülékből szintén automatikusan leáll.

A készülék működését háromszoros higiéniai rendszer biztosítja:

-Antibakteriális tartály
-ezüst kocka (Ionic Silver Cube)
-Kapcsolható előmelegítő rendszer

Higiénia

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

 

 

 

 

Ajánlott maximális szobaméret 65 m2 / 160 m3
Párásító kapacitás 480 g/h
Víztartály térfogata 5 liter
Zajszint 28,5dB
Hálózati feszültség 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény 40W (normál)
125W (előmelegítő)
Méretek 230 x 316 x 165 mm
Súly 3.2 kg
Szín fehér, fekete
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók