Kategóriák
Ön itt jár: > >

Ezotéria

2015-11-09 18:52:22
4 jele annak, hogy nem ez az első földi életed!

Mi is a reinkarnáció? E szerint a spirituális meggyőződés szerint a lelkek elhagyják a testet annak fizikai halála után, majd egy másik fizikai test részei lesznek, "reinkarnálódnak", miután elidőztek keveset a szellemek világában. Egyesek Karmájuk enyhítéséért jönnek vissza, mások lelkük továbbfejlesztéséért, megint mások pedig azért, hogy mások fejlődését és kibontakozását szolgálják. A reinkarnáció létezését pedig elsöprő mennyiségű tudományos bizonyíték támasztja alá.

 

2015-11-07 15:37:33
Túlélni a túlélhetetlent

A helyzet kritikus. Mondhatnám úgy is, hogy krízis van. Krízis akkor keletkezik, amikor a régi már tarthatatlan, de az újnak sincs még itt az ideje. Rengeteg könnyet látok mostanában, és sokan azt mondják, ha ennek az időszaknak hamarosan nem lesz vége, feladják. Elsősorban természetesen a párkapcsolatok azok, amelyek a legtöbb fájdalmas élményt okozzák, ezt követi a sok váratlan haláleset és a lelki összeomlások.

2015-11-03 18:34:18
A férfi csillagjegye elárulja, milyen nőre vágyik Sok minden mondanak nekünk a csillagjegyek. Azt is megtudhatjuk, hogy igazán boldoggá tesszük e párunkat, mutatjuk, milyen csillagjegy szülötte milyen nőre vágyik.
2015-10-30 22:55:33
A hónapok angyalai Minden hónap egy-egy angyal uralma alá tartozik. Kérd a segítségüket!
2015-10-25 11:12:01
A születési nap megmondja, milyen a párod! Te is sokszor szoktál azon agyalni, hogy vajon a párod mit is szeretne valójában és hogy összeilletek-e? Amennyiben igen, akkor olvasd figyelmesen el cikkünket, mivel a születésnap segítségével meg tudjuk mondani neked, hogy mire vágyik a párod. A születési nap alatt most nem a konkrét dátumra vagyunk kíváncsiak, hanem az adott napra, amikor született, legyen az hétfő vagy akár csütörtök.
2015-07-31 00:32:35
Miről árulkodik az aláírásod?
Az íráselemzés tükröt tart elénk!

Az íráskép elemzéséből sok minden kiderül rólad. Ezen belül az aláírás kiemelt jelentőségű, hiszen az a kézjegyünk, a kép, amit mutatunk magunknak a világról, az „ego” megtestesülése, nem csak azt mutatja  meg, milyenek vagyunk, hanem azt is, milyenek szeretnénk lenni…Fontos, hogy a jeleket együttesen kell értelmezni, mert árnyalják egymás jelentését.

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók