Ön itt jár: > >

Baba-mama

Téli egészségkockázatok A téli időszakban egészségünk megőrzésére fokozott figyelmet kell fordítanunk. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb téli egészségkockázatokat, a belső téri allergének, az influenza és a nátha, valamint a szén-dioxid, szén-monoxid és más légszennyezők egészségre gyakorolt hatását, a megelőzés és a kezelés lehetőségeit.
Meglepetés! Így gyorsabban tanulnak a babák A te babád is imád kukucskálósat játszani? Nem csoda, hiszen ez roppant szórakoztató a számukra. Kutatók azonban most azt is bizonyították, hogy a meglepetés ereje nagy mértékben segíti a kisbabákat a tanulásban és a kognitív képességek fejlesztésében.
Ahogyan születtél, olyan életed lesz?! Miközben az anya minden erejével küzd azért, hogy gyermeke világra jöjjön, a baba is ugyanezt teszi. Elhagyja a biztonságos anyaméhet, átpréselődik egy borzasztóan szűk csatornán, s végül megérkezik oda, ahol lélegezni, emészteni, hőt szabályozni, védekezni kell a kórokozók ellen. Mindez még meghitt, szeretetteli körülmények között is igen megterhelő, stresszes élmény, pláne akkor, ha nem figyelnek oda a pici test igényeire. A születés ugyanis az emberi élet első nagy változása. Szakemberek pedig állítják, hogy ahogyan ezt az első változást megéltük, az belénk ég, s az életünk összes további változást hozó helyzetét (többek között saját szülésünket is) meghatározza.
Járjunk el körültekintően a gyerekszoba berendezésénél! A babaszoba, majd később a gyerekszoba berendezése nem tartozik a legegyszerűbb feladataink közé, ám kellő körültekintéssel igazi gyermekbirodalmat varázsolhatunk kicsinyeinknek. A helyzetet nehezíti, hogy egyszerre több funkciónak is meg kell a helyiségnek felelnie, így hely kell a játéknak, a pihenésnek, a tanulásnak, és mivel a gyerekek körül sok-sok holmi halmozódik fel, ezért a tárolásnak is.
Túlsúlyos kismama,kövér gyerek?

Azon kismamák gyermekei, akik túlzott súlyfelesleget halmoznak fel a terhesség ideje alatt, nagyobb valószínűséggel lesznek túlsúlyosak.

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók