Kategóriák

Aszalt szilvával töltött csirkemell diós bundában

Aszalt szilvával töltött csirkemell diós bundában
Hozzávalók:
  • 4 db csirkemell
  • 200-300 g aszalt szilva
  • bors
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa + 70 g darált dió
Elkészítés:
  1. A csirkemellet apró szeletekre vágjuk fel. 
  2. Sózzuk, borsozzuk, majd a húsra tegyünk 2-3 aszalt szilvát - attól függően, hogy mekkora a szelet -, majd göngyöljük fel és fogpiszkálóval vagy hústűvel rögzítsük.
  3. Forgassuk bele lisztbe, tojásba, majd a darált dióval összekevert zsemlemorzsába.
  4. Bő olajban süssük aranybarnára.
  5. Köretként sült krumplival tálalhatjuk.
Tartalomhoz tartozó címkék: Receptek
Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók