Aquarius légmosó

Aquarius légmosó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
109.000 Ft (85.827 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 387
Elérhetőség: 20 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Stadler Form
Leírás és Paraméterek

A Sytlies Aquarius légmosó a párásítást, légtisztítást 21 tárcsával végzi. A lassan forgó nedves tárcsák között szívja át a szoba levegőjét, ahol a víz elpárolog, az apró szálló szöszök és porszemcsék pedig rátapadnak a tárcsákra. A tárcsákról minden fordulattal a vízbe mosódik a szennyeződés. A speciális tárcsakiképzésnek köszönhetően a vízből csak egy leheletnyi vízfilm tapad a tárcsákra, a vízben lebegő szennyeződések nem. A készülék rendelkezik aroma párologtatására alkalmas fiókkal is, amivel kiválóan alkalmas aroma terápiára.
Az Aquarius a piacon az egyetlen a Stadler Form Tom légmosó mellett amely érintő kijelzővel rendelkezik. Ez leegyszerűsíti a készülék használatát, valamint modern megjelenést biztosít.
Rendelkezik illóolaj adagolóval, ami alkalmassá teszi aroma terápiára.

Üzemeltetés

A Stylies Aquarius egyedülálló módon rendelkezik öntisztító (clean) üzemmóddal. Ebben az üzemmódban a ventilátor nem forog, csak a nedvesítő tárcsák. Ezáltal nem kell rendszeresen szétszedni a tárcsákat a karbantartáshoz, elég ha ecetes oldattal, vagy vízkőoldós oldattal feltöltjük a tálcát és a "clean" programon elindítjuk az öntisztítás funkciót.

Mivel nincsen benne cserélendő szűrőbetét, ezért az üzemeltetése nem jelent plussz költséget. A víz elpárologtatásával a párásító rendszer vízkövesedik. Az Aquarius nedvesítő tárcsáiról a vízkő 20%-os ecettel egyszerűen eltávolítható.

Higiénia

Ionic Silver Cube ezüst tégla

Az ezüsttégla ezüstionok folyamatos kibocsátásával akadályozza meg a csírák és baktériumok elszaporodását a légnedvesítőben. Az ezüstionoknak kiváló mikrobaölő hatása van és ezt használja a vízben lévő kórokozók és baktériumok elpusztítására. Az ionokat kibocsátó ezüsttégla rögtön működésbe kezd, ha vízzel kerül érintkezésbe a készülék belsejében és a készülék kikapcsolt állapotában is kifejti a hatását. A Stadler Form cég egy Silversan ™ nevű anyagot használ a szabadalmaztatott technológiával készült Silver Cube gyártásánál. Ez az anyag biztosítja az ezüstionok vízben való egyenletes és állandó elosztását, emellett önmagát regenerálja, így rendkívül hosszú élettartama van. Nem lehet túladagolni, ellenáll a tisztításra használt vegyszereknek és a vízben található tipikus vegyületeknek.

 

 

 

 

Ajánlott maximális szobaméret 50 m2 / 125 m3
Párásító kapacitás 300 g/h
Víztartály térfogata 4.5 liter
Zajszint 25 dB
Hálózati feszültség 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény 15W
Méretek 392 x 405 x 295 mm
Súly 5.6 kg
Szín fehér, fekete
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók