Airfree P125 légsterilizáló készülék

Airfree P125 légsterilizáló készülék Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
87.900 Ft (69.213 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 405
Elérhetőség: 20 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Airfree
Leírás és Paraméterek

Airfree® - A világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója. Az Airfree® TSS™ technológia a levegő hevítésével pusztítja el a levegőben találhatóvírusokat, poratka-ürüléket, polleneket, penészgombákat, baktériumokat.Különösen ajánlott allergiásoknak, asztmásoknak, illetve egyéb légúti betegségben szenvedőknek.

Egészségpénztári számla terhére elszámolható! Igazolás letöltése itt>>

A legtöbbet vizsgált légszűrő

Nem egyszerűen a legtöbbet tesztelt, de a legsikeresebben tesztelt. Hogy miért?

Az  Airfree® által kizárólagosan használt szabadalmaztatott Termodinamikus Sterilizálási Módszer (TSS™) technológiát a világ hat különböző helyén (köztük az Amerikai Egyesült Államokban, Svédországban, Németországban), független ISO 17025 tanúsítvánnyal rendelkező laboratóriumokban és intézetekbe vizsgálták a "való élet" körülményei között. Az elvégzett vizsgálatok bizonyítják, hogy az Airfree® elpusztítja a készülék TSS™ egységén áthaladó levegő mikroorganizmusainak 99,99%-át, függetlenül azok méretétől és veszélyességétől.
 

A legbiztonságosabb légszűrő

1. Az Airfree® nem bocsát ki ózont.

Az Airfree® TSS™ technológia nem jár káros anyag kibocsátással, nem ionizál, nincs UV sugárzás, nincs ózon. Sőt, egy svédországi független laboratórium kimutatta, hogy az Airfree® 26%-kal csökkenti a levegő ózontartalmát. Az ózon egészségkárosító, a Környezetvédelmi Hivatal (EPA) is megerősíti, hogy jelenléte asztmát okozhat, roncsolja a tüdő szövetét.


2. Nincs szűrő, nem igényel tisztítást, így a felhasználó nem kerül érintkezésbe ártalmas anyagokkal. Ez jelentős előny az allergiások, asztmások és más légúti betegségben szenvedők számára. Az Airfree által kizárólagosan használt TSS™ technológia teljes mértékben elpusztít minden szerves szennyező anyagot, minden mikroorganizmust, beleértve azok káros biotoxinjait.

Sok mikroorganizmus, mint pl. a penészgombaspórák, elpusztításuk után is veszélyesek köszönhetően az aktív biotoxinjaiknak. Éppen ezért fontos olyan légszűrő használata, mely MINDEN káros anyagot elpusztít. Az Airfree® bizonyítottan elpusztítja az összes mikroorganizmus 99,99%-át.


Miért Airfree®?

1.Hatékony! Az Airfree® készülékeket valós életkörülmények között tesztelték olyan mikroorganizmusokkal, mint a gombaspórák, baktériumok, vírusok és poratka-ürülék. A szabadalmaztatott TSS™ technológia minden mikroorganizmust elpusztít anélkül, hogy káros anyagot bocsátana ki.

2. Gyors! A mikroorganizmus-szám csökkenés az Airfree® készülék bekapcsolását követő 15. percben megindul.

3. Csendes! Nincs semmilyen hanghatás.

4. Csökkenti az allergia és az asztma tüneteit! Az Airfree elpusztítja a poratkákat, a penészgombát, gombaspórákat, és minden más szerves anyagot, mikroorganizmust, ami allergiát, asztmát és egyéb légúti betegséget okozhat.

5. Gazdaságos! Az Airfree® TSS™ technológia teljesítménye kevesebb mint 50W, és nem tartalmaz cserélendő alkatrészeket.

6. Nincs szűrő vagy UV lámpa! Nincs cserélendő, a fenntartást drágító alkatrész, mint más légszűrőkben.

7. Egyszerű kezelni! Helyezze egyszerűen a padlóra, és csatlakoztassa az elektromos hálózatra.

8. Biztonságos! Nem kell koszos, veszélyes anyagokkal telt szűrőket cserélni. Az elektromos rendszerének biztonságát CE és TÜV igazolás tanusítja.

9. Ózon- és ion mentes! Az Airfree® TSS™ technológia ózon- és ion mentes, nem jár káros anyag kibocsátással. Az Airfree® csökkenti a levegő ózonszintjét.

10. Tartós! Az Airfree® felépítése egyszerű és tartós. Nem tartalmaz mozgó alkatrészt.

11. Kizárólagos tisztítási technológia! Az Airfree® TSS™ technológia kizárólag hőt használ a mikroorganizmusok elpusztításához. Nincs benne üvegszálas szűrő, triclosan tartalmú papírszűrő, és semmilyen más káros vagy környezetkárosító anyagot tartalmazó tisztító eljárás. Az Airfree® az egyetlen technológia, mely egyszerre csökkenti a levegő ózonszintjét, és elpusztítja a mikroorganizmusokat.

12.Nyugtató fény! A P sorozatnál használt exkluzív Airfree® anti-stressz fényforrásideális gyermekszobákban. Használható éjszakai világítás-üzemmódban és teljesen kikapcsolt lámpával is.

13. Díjnyertes formatervezés

 

 

 

 

Műszaki adatok
Javasolt maximális alapterület 50 négyzetméter / 125 m3
Méret (magasság x átmérő) 265 mm x 215 mm
Fogyasztás 50W
Tömeg 1,27 kg
Szín ezüst
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók