Kategóriák

A születési nap megmondja, milyen a párod!

A születési nap megmondja, milyen a párod! Te is sokszor szoktál azon agyalni, hogy vajon a párod mit is szeretne valójában és hogy összeilletek-e? Amennyiben igen, akkor olvasd figyelmesen el cikkünket, mivel a születésnap segítségével meg tudjuk mondani neked, hogy mire vágyik a párod. A születési nap alatt most nem a konkrét dátumra vagyunk kíváncsiak, hanem az adott napra, amikor született, legyen az hétfő vagy akár csütörtök.

Hétfő. Ha a szerelmed hétfőn született, akkor olyan személyiséggel van dolgod, aki nem vágyik minden áron arra, hogy egy közös egészet alkossatok. Sokkal jobban szereti, ha mindketten partnerei vagytok egymásnak és nem arra törekedtek, hogy miképpen tudtok egy teljes egésszé összeforrni. Továbbá jobb is, ha nem várod el tőle, hogy az életed kérdéseit megválaszolja vagy megoldja, mert valószínűleg nem fogja. Nyilván segíteni fog benne, hogy megtaláld a választ, de helyetted nem fogja megválaszolni.

Kedd. Amennyiben kedden született a párod, akkor egy meglehetősen romantikus emberrel van dolgod, akár úgy is fogalmazhatunk, hogy hős szerelmes. Egész biztosan minden egyes pillanatot értékel és minden egyes pillanatban boldog, amikor veled lehet kettesben. Ezt azonban úgy tudod elrontani, ha nem adsz neki visszajelzéseket, visszaigazolásokat, hogy te is hasonlóképpen érzel, mint ő.

Szerda. A szerda szülöttjei a szabad emberek, legalábbis mindig is vágytak a szabadságra. Bármennyire is szerelmes beléd, csak úgy lesz tartós a kapcsolat, ha meghagyod a szabadságát is. Ez megnyilvánulhat abban, hogy rendszeresen elmegy a haverokkal sörözni, illetve abban is, hogy akár naponta töltsön egy kis időt egyedül. Lényeg, hogy amikor szüksége van egy kis szabadságra, akkor ne akadályozd benne.

Csütörtök. Ha csütörtökön született a párod, akkor szerencséd van, mert a humor valósággal szerves része a személyiségének, e nélkül nem tudja élni a mindennapjait. Éppen ezért neki nagyon fontos, hogy a kapcsolatban is meg legyen a poén, a nevetés, az öröm. Ez viszont egy roppant jó dolog lehet, ugyanis a jó humorérzék nehéz időkön is át tud segíteni, legalábbis sokkal jobb viselkedésforma, mint a kesergés. Ja, nem is beszélve arról, hogy bizonyítottan jót tesz a nevetés az egészségnek is.

Péntek. Ha péntek, akkor szex. Akár ez is lehetne a jelmondata a párodnak, ugyanis a pénteken született embereknek sokkal fontosabb a szex, mint az átlagembernek. Így tehát semmi képpen sem lehet lapos a szerelmi életetek. Nem kell lepedőakrobata lenni, de jó, ha van kreativitás a szexben és esetleg huncut meglepikkel fel tudod tüzelni. A képlet tehát egyszerű, jó és kreatív szex egyenlő boldogság.

Szombat. A tipikus hangulatember legtöbbször a szombat szülöttje. Ha ezen a napon született a párod, akkor jellemző lehet rá, hogy egyik pillanatban még önfeledten mulat, de a másikban már maga alatt van, vagy éppen fordítva. Az ilyen emberek számára fontos, hogy sok pozitív energiát kapjon, a párjától pedig különösen fontos a pozitív visszaigazolás. A pozitív szemlélet és energia tehát elbillentheti őt a jókedv ösvényére.

Vasárnap. Amennyiben vasárnap született a párod, akkor rendkívül fontos számára a rendszeres megújulás. Egyszerűen nem bírja elviselni a szürkeséget, a fásultságot, ezért csak akkor lehet igazán boldog, ha új impulzusokban van része. Nyilván ez a nagy teher nem csak a te válladat nyomja, de mindenképpen partner kell legyél abban, hogy sikerüljön számára a megújulás. Remek időtöltés 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ezotéria
Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók