Kategóriák

A férfi csillagjegye elárulja, milyen nőre vágyik

A férfi csillagjegye elárulja, milyen nőre vágyik Sok minden mondanak nekünk a csillagjegyek. Azt is megtudhatjuk, hogy igazán boldoggá tesszük e párunkat, mutatjuk, milyen csillagjegy szülötte milyen nőre vágyik.

A Kos férfi nagyon én központú, ezért olyan nőre vágyik, aki ezt el tudja fogadni, továbbá arra is hajlandó, hogy a saját igényeiből is visszavesz a férfi érdekében.  Vágyik az elismerésre, ezért szereti, ha beismered, hogy mindent jobban tud, mint te. Ebből kifolyólag szeret versenyezni is, tehát bele kell, menj a játékaiba.

A Bika jegy szülöttei elsősorban a biztonságot szeretik, arra vágynak, ezért is olyan nő az ideális a számukra, aki ezt az érzést megadja nekik. Nem a költekezős típus, tehát mindig megnézni mire mennyit ad ki, szereti, ha tudja, hogy anyagilag biztos lábakon áll, ezért a számára ideális nő az akivel tud gyűjteni és spórolni. Szereti a házias nőket.

Az Ikrek férfi nagyon érdekes eset, ugyanis gyakran fecsegő, ezt azonban egy nőben nem szereti. Tudni kell róla, hogy nem a jó hallgatóságok közé tartozik, ezért mindig légy határozott, tudd, mit akarsz mondani neki és csak foglald össze röviden azt. Az érzelmi vitákat is egyszerűen kerüli, nem szereti a támadásokat, ezért csak óvatosan vele.

A Rák típusú férfi csakúgy, mint a Bika szereti a biztonságos dolgokat, ezért is inkább bankban tartja a vagyonát, és mindig megnézi, mire mennyit költ. Ebből kifolyólag egy olyan nőre van szüksége, aki reális gondolkodású és nem költ felesleges kacatokra. Fontos számára a bizalom, ezt egy apró dolog is megtörheti, és akkor sosem bocsát meg.

Az Oroszlán jegy szülöttei szeretik a biztos pontokat, ezért nem könnyen viseli a változásokat, vágyik az állandóságra. Ezért is keres maga mellé olyan nőt, aki nem állítja szembe nagy döntésekkel. Számára nagyon fontos az odafigyelés és a törődés.

A Szűz jegy szülöttei nagyon odafigyelnek a külsőre, ezért is olyan nőt keres, aki mindig odafigyel mindenre és nagyon aprólékos, mindig jól néz ki. Fontos számára a rend megtartása, ezért nem fog olyan nő mellett megmaradni, aki nem takarít maga körül minden nap. Ő maga nem szeret azonban rendet rakni, tehát egy háziasszony a legjobb jelölt a számára.

A Mérleg jegy szülöttei olyan nőre vágynak, akik támogatják őket, ugyanis hajlamos a belekezdett dolgokat feladni. Ezen felül türelem is kell, hiszen nagyon szeret kötekedni és belekötni mindenbe.

A Skorpió férfi egy igazi kihívás, ugyanis hirtelen haragját könnyen levezeti, rajtad okozza azt bárki vagy bármi, ezért olyan nő az ideális neki, aki el tudja különíteni a veszekedést a feszültség-levezető kiakadásoktól.

A Nyilas férfiak eléggé tapintatlanok, ezért sokszor akaratlanul is megbántja az embereket és beletipor a lelki világukba, ezért nekik olyan nőre van szükségük, aki ezeket helyre tudja hozni.  Fontos számára a törődés és az odafigyelés.

A Bak férfinak nagyon fontos az elismerés, ugyanis tudni kell azt, hogy mindent megtesz, hogy az elképzelt életszinvonalt megteremtse, és ha nem kapja meg a megfelelő támogatást és dicsérő szavakat, akkor boldogtalan lesz.

A Vízöntő férfinak kell a szabadság, ezért is olyan nőt keres, aki mellet meg tudja őrizni a szokásait, a haverokat és a hobbikat is egyszerre. Figyelemre vágyik ezért is mindig örömmel tölti el, ha megdicséred és felnézel rá.

A Halak férfi nagyon érzékeny természetű, ezért is számára nagyon fontos, hogy megteremtse a nyugodt otthoni környezetet. Olyan társra vágyik aki mellet szeretve érzi magát és mindig kimutatja, hogy mennyire is szereti.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ezotéria
Kiemelt témák
Kérdése van?

Ügyfélszolgálatunk áll az Ön rendelkezésére!

Partnereink

Közösség

 

 
Gyártók